Cand este momentul potrivit pentru a completa garderoba cu o geanta de dama?

Se spune ca pentru o femeie oricat de multe haine si accesorii ar avea in garderoba, intotdeauna mai este loc pentru piese vestimentare noi sau pentru accesorii noi.Din garderoba doamnelor si domnisoarelor nu pot sa lipseasca accesoriile precum gentile sau posetele.

Pe de alta parte, fiecare femeie alege sa isi cumpere o geanta de dama in anumite situatii si pentru anumite motive.In ceea ce urmeaza vei putea regasi care sunt o parte dintre situatiile si momentele in care poti avea in vedere achizitionarea unei genti dama pentru a-ti completa garderoba.

1.Vrei sa inlocuiesti gentile folosite

O prima situatie in care poti avea in vedere cumpararea unor genti dama este atunci cand vrei sa le inlocuiesti pe cele pe care le folosesti deja de ceva timp. Fie ca vorbim despre geanta pe care o folosesti la locul de munca, fie ca vorbim despre o geanta folosita zi de zi in oras sau la iesirile cu prietenii, daca ai o geanta folosita si care deja prezinta semne de uzura, atunci poti avea in vedere sa cauti sa inlocuiesti gentile respective cu unele noi.

2.Vrei sa te pregatesti pentru un eveniment/ocazie

O alta situatie in care poti sa ai nevoie de o geanta sau o poseta noua este atunci cand ai fost invitata la un eveniment special sau la o ocazie si ai nevoie sa iti completezi tinuta vestimentara cu un accesoriu adecvat. Daca nu regasesti in garderoba un astfel de accesoriu potrivit pentru evenimentul la care urmeaza sa participi, atunci cu siguranta ca merita sa arunci o privire in oferta de genti dama disponibile pe piata pentru a gasi geanta potrivita.

3.Vrei sa te asortezi cu noul stil vestimentar

In contextul in care ai decis sa adopti un stil vestimentar diferit fata de cel cu care erai obisnuita, atunci cu siguranta ca schimbarea aceasta implica si schimbarea gentilor folosite zi de zi.Fie ca ai decis sa adopti un stil vestimentar diferit ca si abordare, fie ca ai decis doar sa treci de la culori neutre la culori mai indraznete in privinta tinutelor vestimentare, aceste schimbari necesita fara doar si poate cumpararea unor genti sau posete care sa completeze perfect noul stil vestimentar.

4.Ai nevoie de o geanta de dama pentru noul job

Un alt moment in care poti avea nevoie de o geanta noua este acela in care ai schimbat locul de munca. O astfel de schimbare poate sa vina impreuna cu schimbarea activitatilor de zi cu zi, dar si cu schimbarea rutinei zilnice. In consecinta este foarte posibil sa ai nevoie de o geanta mai mare sau de o geanta cu mai multe comportimente ori buzunare.

Sau poate noul loc de munca inseamna schimbarea gentilor casual cu o geanta de dama office sau chiar cu una eleganta. Oricum ar fi, daca noul loc de munca presupune schimbari semnificative, atunci poate fi un moment in care este nevoie sa iti cumperi o noua geanta de dama.

5.Simti ca ai nevoie de o schimbare

Nu in ultimul rand o femeie poate sa isi completeze sau sa isi reinnoiasca garderoba in privinta gentilor atunci cand simte ca are nevoie de o schimbare.Chiar daca stilul vestimentar ramane la fel, chiar daca in viata de zi cu zi activitatile raman in mare parte aceleasi, simpla dorinta de a schimba anumite lucruri si accesorii folosite frecvent poate fi un motiv suficient pentru care sa cauti sa cumperi o geanta sau o poseta noua.Indiferent in care dintre situatiile de mai sus te regasesti, trebuie spus ca astazi poti gasi o multime de modele de genti dama in ofertele magazinelor online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.