Camere supraveghere wireless – echipamente esentiale pentru o monitorizare exemplara

Cand ne referim la cazinouri vorbim de eleganta si lux, dar si de sume impresionante de bani. Bineinteles ca toate acestea sunt supravegheate de cele mai performante camere de supraveghere. Cazinourile ofera facilitati de lux si nenumarate distractii oaspetilor sai.

Marea majoritate a acestor locatii au zone de jocuri de noroc, mese de poker, masini de sloturi, mese de blackjack si rulete, astfel incat toti cei care trec pragul au posibilitatea sa-si aleaga zona in care se simt mai bine in functie de preferinte. Cei mai multi oameni vin aici pentru ca vor sa obtina un castig rapid si pentru adrenalina pe care le-o ofera aceste jocuri.

Cu siguranta atmosfera si serviciile oferite sunt fundamentale. Pe langa faptul ca un cazinou trebuie amenajat in asa fel incat culorile, sunetele si designul interior sa ofere o atmosfera dinamica si plina de viata, are nevoie si de un sistem de supraveghere foarte bine pus la punct, foarte bine gandit. Mai multe camere supraveghere wireless instalate atat la interior, cat si la exterior vor proteja intreaga afacere.

In aceasta lume frumoasa si atragatoare a jocurilor de noroc foarte multi clienti se lasa purtati de val si vin sa se relaxeze si sa se deconecteze de cotidian. Insa exista si alte tipologii de oameni precum cei care vin sa fure. Mai sunt cei care consuma alcool fara masura si devin agresivi. Nu in ultimul rand mai exista tipul de persoane care nu stiu sa isi dozeze suma de bani si ajung sa fie violenti.

De departe cea mai mare sursa de probleme o reprezinta angajatii. Statisticile arata ca in 65% din furturile dintr-un casino este implicat si personalul. Tot acestia provoaca pierderi imense si situatii neplacute, situatii care pot fi monitorizate atent si indeaproape cu cele mai bune camere de supraveghere wireless pentru interior si exterior. Atent amplasate, acestea vor capta fiecare pas, fiecare miscare si astfel, in cazul evenimentelor nefavorabile, vor fi luate cele mai bune masuri de siguranta intr-un timp foarte scurt.

Pe langa faptul ca exista numerosi angajati cu rolul de a asigura paza, intotdeuna alti ochi vor privi atent si anume ochii celor mai bune camere IP wireless de inalta rezolutie. Acestea sunt utilizate pentru ca nu este necesara trasarea de cabluri. Bineinteles ca pentru astfel de locatii toate aceste camere de supraveghere wireless dispun de functie audio, detectie miscare si inregistreaza 24 din 24 de ore. In plus, realizeaza un focus echilibrat si ofera calitate video superioara.

Exteriorul unei cladiri de cazinou intotdeauna este monitorizat cu camere supraveghere wireless exterior de tip speed dome de inalta performanta. O camera wireless beneficiaza de numeroase functii, poate fi controlata prin aplicatie, iar la detectia miscarii poate trimite alerte prin e-mail si transmitere a imaginilor prin FTP.

Camera de supraveghere wireless PTZ are lentila varifocala si suporta zoom optic mare pentru a surprinde cele mai mici amanunte. Imaginile si inregistrarile sunt redate la rezolutie foarte buna si sunt la fel de clare si detaliate si in conditii de iluminat slab sau inexistent. Carcasa acestor camere wireless este robusta, durabila si rezistenta la conditii meteo extreme si vandalism.

Doar cu un singur click puteti gasi o multitudine de camere supraveghere exterior si interior pe site-ul 1CCTV. Patrunde in lumea supravegherii video si alege camere performante si eficiente care inglobeaza cea mai noua tehnologie de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.