Bucura-te de atuurile cutiilor automate de viteze

Fie ca iti doresti sa iti cumperi primul autoturism proprietate personala, fie ca intentionezi sa iti schimbi autoturismul pe care il conduci de mai mult timp, este important sa ai in vedere posibilitatea de a cumpara un autoturism pe cutie automata de viteze. Foarte multe temeri erau cu privire la defectiunile la cutia automata de viteze.

Insa aceste temeri astazi nu isi mai au locul, fiind multe service-uri auto care ofera service reparatii cutii automate.Pe de alta parte, transmisia automata ofera mai multe avantaje soferilor, iar in ceea ce urmeaza vei putea gasi principalele avantaje care te-ar putea convinge sa iti indrepti atentia inspre un astfel de autoturism.

Fiabilitate ridicata

Cu siguranta ca orice sofer isi doreste un autoturism cat mai fiabil. Cutiile automate de viteze inseamna cu siguranta cel mai ridicat nivel de fiabilitate in domeniul cutiilor de viteze. Constructorii de autoturisme au adus imbunatatiri constante in ultimele decenii inclusiv in cazul cutiilor de viteze automate. De aici rezulta o fiabilitate ridicata si astfel nevoia de reparatii cutii de viteze automate scade foarte mult chiar si odata cu trecerea anilor si cu folosirea autoturismului.

Libertate de miscare la volan

Un alt atuu foarte apreciat in cazul autoturismelor pe transmisie automata este libertatea de miscare mai mare pentru sofer. Acest lucru vine prin prisma faptului ca pedala de ambreiaj nu mai este prezenta, ceea ce inseamna o mai mare libertate pentru sofer ca urmare a faptului ca exista doar pedala de acceleratie, respectiv cea de frana.

Tot in privinta libertatii de miscare merita amintit faptul ca este mai usor de manevrat schimbatorul de viteze, fiind suficienta plasarea acesteia in pozitie de rulare si apoi soferul poate tine constant ambele maini pe volan.

Consum redus de combustibil

Un alt atuu al autoturismelor pe cutie de viteze automata il reprezinta consumul redus de combustibil. Acest consum este bazat pe performantele superioare ale celor mai multe dintre modelele de autoturisme pe transmisie automata.

Reducerea costurilor cu intretinerea

La reducerea costurilor cu combustibilul se adauga si reducerea altor costuri de intretinere a autoturismelor pe cutie automata. Fiabilitatea ridicata inseamna ca nu vei avea nevoie frecvent de service reparatii cutii automate.

In acelasi timp lipsa kit-ului de ambreiaj inseamna ca nu vor mai exista costuri cu repararea acestui kit, reparatii care in cazul transmisiei manuale sunt foarte frecvente. Singurele costuri de intretinere sunt acelea cu revizia periodica a cutiei de viteze, servicii pentru care poti apela la un service auto specializat in reparatii cutii de viteze automate Crangasi.

Servicii pentru reparatii cutii automate

Un alt argument pentru care merita sa ai in vedere autoturismele pe cutie automata de viteze este dat de faptul ca acum poti sa apelezi la servicii profesionale pentru verificare, testare, revizie, diagnoza si reparatii de cutii automate de viteze.

Este foarte important ca pentru orice problema la cutia automata sa te adresezi unor mecanici auto specializati in astfel de cutii de viteze. Pentru astfel de servicii profesionale poti apela cu incredere la reparatii cutii de viteze automate Crangasi. Pentru mai multe informatii acceseaza www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.