Bradul artificial -un nou trend

0
320

Momentele extraordinare pot fi create cu o selectie de brazi artificiali de Craciun. De la cei mai mici si subtiri, pana la cei mai mari si mai densi, exista o mare varietate de brazi de Craciun cu LED-uri, pentru niste sarbatori luminoase, sau simpli, pentru o atmosfera cozy.

Multi dintre brazii de Craciun artificiali a diferitelor magazine, sunt echipati cu lumina LED clara sau cu cele mai frumoase ornamente de Craciun. LED-urile pot fi gasite intr-o lumina calda sau rece, in functie de preferintele fiecarei persoane. Asemanareacu lumina calda a lumanarilor, fac un décor de poveste. In plus, sunt eficiente din punct de vedere energetic si nu se ard ca luminile incandescente de Craciun.

Pentru brazii de Craciun autentici, exista brazi artificiali de Craciun, foarte asemanatori cu cei naturali. Acesti brazi sunt realizati folosind o tehnologie spectaculoasa pentru a recrea structura, forma si culoarea acelor verzi si pure. De asemena si acesti brazi se pot gasi in toate marimile si formele. Exista peste 40 de modele de brazi artificiali, simbol al Craciunului si desigur, un simbol al reuniunii unei familii. Vezi aici un un magazin online interesant pe care l-am gasit care vinde brazi de lux artificiali.

Brazii artificiali sunt foarte usor de instalat. Se ruleaza baza, se blocheaza rotile ( unde este nevoie ), se rastoarna sectiunea inferioara si la final se ataseaza varful bradului. Desigur, exista mai multe variante de a instala un brad artificial, in functie de firma la care acestia s-au fabricat. Luminile pot fi conectate la trunchiul copacului, deci tot ce este de facut, este conectarea mufei la priza. Dar desigur, exista mult mai multe variante, la fel ca si instalarea bradului. Avantajul ramurilor unui brad artificial, este faptul ca acestea nu lasa ace pe jos si sunt mult mai rezistente fata de un brad natural.

Atunci cand se determina dimensiunea, exista doi factori importanti de luat in considerare atunci cand se alege pomul de Craciun artificial potrivit pentru spatiulpersonal: inaltimea copacului si forma.

Este important a cumpara un pom de Craciun care sa fie la inaltimea potrivita pentru camera. Daca este prea inalt, acesta poate lovi tavanul; prea scurt si ar putea parea nepotrivit. O regula buna de urmat este de a lasa cel putin 6 inch spatiu intre varful copacului si tavanul personal, inclusiv varful copacului pe care se intetioneaza a fi utilizat. De exemplu, daca este un tavan de 270 cm inaltime, fiecare dintre pomii de Craciun cu aproximativ 220 cm inaltime este perfect daca exista un varf frumos de aproximativ 30 cm.

Dimensiunile date pe site-urile web se bazeaza pe cele mai largi puncte ale bardului , de aceea se recomanda masurarea spatiului disponibil si potrivirea cu latimea bradului dorit. Daca exista mult spatiu, brazii de Craciun artificiali sunt o alegere populara datorita formei lor impresionante si a ramurilor durabile. Pomii de Craciun ingusti, subtiri si rari, sunt ideali atunci cand exista spatiu limitat sau se doreste doar infrumusetarea unui colt al camerei.

In magazinele online, exista intotdeauna modalitati prin care punerea si decorarea bradului personal este din ce in ce mai usoara pentru toata lumea. Pomii artificiali, usor de instalat, utilizeaza cele mai noi inovatii in tehnologia pomului de Craciun, astfel incat configurarea este intuitiva si fara probleme,lasand mai mult timp pentru sarbatorirea perioadei de iarna, a sarbatorilor si a vacantei.

Magazinele online au cei mai buni brazi de Craciun pentru a adauga veselie casei personale. Brazii de Craciun artificiali de inalta calitate sunt conceputi pentru a surprinde frumusetea Craciunului.Brazii de Craciun artificiali sunt realizati din ace identice pomilor naturali. Multi sunt inspirati din specii de brazi adevarati, de la forma si textura acelor pana la diferitele nuante ale acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.