Bitcoin Era

0
153

Pe masura ce piata de tranzactionare a criptomonedelor creste, tot mai multi oameni sunt interesati sa patrunda in lumea investitiilor Bitcoin.Prin urmare, exista multe platforme ce ofera diferite tipuri de optiuni cu criptomodene, pentru a satisface diferite nevoie. Un astfel de exemplu este Bitcoin Era. Bitcoin Era este o platforma de tranzactionare a criptomonedelor, care tranzactioneaza cripto in mod automat, in numele utilizatorului.

Ce presupune mai exact Bitcoin Era?

Volatilitatea pietei criptomonedei, pe scara larga, este privita ca fiind unul dintre punctele slabe ale acesteia. Acest lucru a dus la crearea unor roboti de tranzactionare digitala, precum Bitcoin Era. Astfel, comerciantii care urmaresc sa-si mareasca veniturile prin anticiparea preturilor criptomonedelor, pot folosi acesti roboti de tranzactionare, atat pentru a cumpara, cat si pentru a vinde rapid si usor monedele din portofelele digitale, pentru o productivitate crescuta.

Bitcoin Era reprezinta o platforma de tranzactionare cu criptomonede care permite utilizatorilor sai, sa schimbe active digitale, atat manual, cat si automat. Atunci cand platforma are setat modul automat, aceasta tranzactioneaza active digitale pe baza parametrilor specificati initial de utilizator.

Oricine se poate inscrie pe Bitcoin Era si poate incepe tranzactionarea criptomonedelor. Platforma de tranzactionare este simplu de utilizat, iar inscrierea gratuita, neexistand taxe de cont sau comisioane de tranzactionare.

Cum functioneaza Bitcoin Era?

Pentru a putea citi si analiza datele pietei, dar si pentru identificarea tranzactiilor castigatoare, platforma Bitcoin Era foloseste un algoritm bazat pe inteligenta artificiala. Algoritmul a fost creat tinand cont de datele de pe piata criptomonedelor de ani de zile si este capabil sa urmareasca tendintele de schimbare a preturilor.De asemenea, poate identifica cresterea sau scaderea pretului unei criptomonede.

Atunci cand algoritmul Bitcoin Era identifica o tranzactie, deschide in mod automat o pozitie, folosind fondurile din contul de tranzactionare. Va monitoriza tranzactia pe masura ce progreseaza si o va inchide atunci cand aceasta si-a atins scopul. Toate fondurile, inclusiv orice profit, sunt returnate apoi in contul de tranzactionare.

Beneficiile aplicatiei Bitcoin Era:

Platforma Bitcoin Era ofera o serie de caracteristici benefice pentru utilizatori. Printre cele mai comune caracterisitici, regasim:
• Aplicatie gratuita – nu exista taxe de retragere, depunere, tranzactionare, achizitie. La inregistrarea pe platforma, este insa nevoie de o depunere initiala de 250 USD sau 1000 RON;
• Instalare rapida – simplu si rapid de descarcat, instalat si configurat software-ul de tranzactionare automata. Designul usor de utilizat faciliteaza navigarea, chiar si pentru cei incepatori;
• Accepta atat monede digitale, cat si fiduciare – mai exact, permite utilizatorilor sa schimbe atat bani, cat si bitcoin;
• Depuneri si retrageri simple – sunt acceptate portofele electronice precum Skrill, dar si carduri de credit si debit, cum ar fi MasterCard sau Visa;
• Rentabilitate ridicata – fiindca Bitcoin Era poate analiza piata si lua deciziile potrivite, atunci cand este configurat modul automat, profiturile utilizatorilor pot creste, chiar daca acestia nu cunosc suficiente informatii pentru a tranzactiona cu succes;
• Pot fi plasate mai multe tranzactii simultan – platforma, tranzactionand in numele utilizatorului, poate plasa mai multe tranzactii, simultan, datorita algoritmului sofisticat si utilizarii AI.

In general, Bitcoin Era este o modalitate excelenta de a va implica pe piata criptomonedelor fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru prea multe detalii tehnice. Este, de asemenea, usor de utilizat, asa ca veti putea naviga cu usurinta prin diferitele sale functii. Scopul platformei este acela de a gestiona tranzactiile in mod fluid si eficient pentru utilizator. Investirea in mod inteligent a finantelor, poate fi calea catre obtinerea independentei financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.