Arcom Glass recomanda usi automate antifoc pentru securitate la incendiu

In ciuda faptului ca in domeniul constructiilor s-au facut progrese remarcabile, riscul la incendiu se numara printre cele mai ridicate riscuri la care este expus orice tip de imobil. Incendiul pune in pericol atat resurse materiale, cat mai ales vieti omenesti.Tocmai de aceea atunci cand vorbim despre securitatea la incendiu siguranta imobilelor trebuie sa fie in prim plan.

Indiferent daca vorbim despre locuinte personale ori despre spatii publice avand diferite utilizari, pentru un plus de securitate la incendiu usile automate antifoc pot reprezenta alegerea ideala.Aceste usi automate antifoc sunt concepute pentru a oferi oricarui spatiu unde sunt montate un plus de siguranta in fata unui eventual incendiu.

Aspecte tehnice care descriu usile automate antifoc

Usile automate cu rezistenta la foc pot fi de mai multe tipuri.Tinand cont de materialul din care sunt realizate, usile pot oferi o rezistenta mai scurta sau mai indelungata in fata flacarilor si a fumului.Printre cele mai des folosite materiale atunci cand vorbim despre usi automate antifoc putem aminti cheresteaua, gipsul si sticla multistrat.

Rezistenta usilor in fata flacarilor in cazul unui eventual incendiu este influentata de grosimea materialelor care sunt folosite pentru realizarea acestor usi.Rezistenta unei usi automate antifoc se calculeaza in minutele pana la care flacarile pot trece de respectivele usi si variaza de la 30 la 120 de minute.

Pe langa materialul din care sunt realizate usile cu rezistenta la foc, pentru a nu permite flacarilor sa patrunda dincolo de usile respective acestea beneficiaza de un sistem de blocare al usilor. De asemenea, sistemul de inchidere automata a usilor vine sa creasca si mai mult siguranta in fata unor eventuale incendii.

Bolturile care sunt folosite pentru usile cu rezistenta la foc sunt foarte rezistente la temperaturi extreme.Garniturile care au o rezistenta foarte ridicata la temperaturi mari contribuie la sigiliarea usilor in fata temperaturilor extreme care se ivesc in cazul unui incendiu.Toate acestea impreuna vin sa ofere oricarui client o mai mare siguranta in eventualitatea unui incendiu.

Alege usi automate antifoc de la Arcom Glass

In conditiile in care vrei sa beneficiezi de avantajele pe care usile automate antifoc le ofera, atunci trebuie sa stii ca firma Arcom Glass pune la dispozitia clientilor foarte multe modele de astfel de usi.Pe langa cresterea timpului de evacuare a unui imobil usile automate antifoc pot contribui si la reducerea pagubelor materiale si la eventuale pierderi de vieti omenesti.

Cu o vasta experienta pe piata produselor antifoc, cei de la Arcom Glass propun produse de calitate superioara la preturi avantajoase.In functie de spatiul unde urmeaza sa montezi astfel de usi automate antifoc trebuie sa alegi modelul care se potriveste cel mai bine si care iti aduce plusul de securitate de care ai nevoie.

Daca nu stii exact care este cea mai buna alegere pentru imobilul unde urmeaza sa montezi usi automate antifoc, specialistii de la Arcom Glass iti pot oferi sugestiile si sfaturile de care ai nevoie astfel incat sa faci alegerea ideala.Toate produsele antifoc de la Arcom Glass sunt disponibile pe www.fireglass.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.