ANRE electricieni-garantia instalatiei electrice

Indiferent daca esti antreprenor sau consumator casnic, toti avem nevoie de schimbarea unor instalatii electrice. Iti vom oferi motivele necesare pentru care sa apelezi doar la un electrician autorizat.Citeste mai departe pentru a afla de ce trebuie sa apelezi la electricieni autorizati.

Munca neprofesionista-probleme pe termen lung

In general, lucrarile executate de catre persoane care nu au o expertiza in domeniu, aduc multe batai de cap. Sigur ai auzit de tot felul de experiente neplacute cu electricienii, de banii irositi si de probleme inca existente cu instalatia electrica.

Adesea multi asa-zisi electricieni vin la clienti si utilizeaza echipamente vechi, executa lucrari in conditii indoielnice si creeaza defectiuni mai mari. Nefunctionarea instalatiei electrice la parametrii optimi si lipsa verificarii ei, va pot cauza probleme grave. De asemenea, lucrarile realizate superficial va pot afecta durata de viata a instalatiei.

Mai mult, daca in cazul unei cladiri noi, traseele electrice nu au fost proiectate si executate

optim, atunci vor aparea defecte periodic. Orice instalatie electrica are probleme odata cu trecerea timpului, deoarece se uzeaza echipamentul si este normal. Defectiunile repetate si intreruperile de curent periodice sunt un semn al unor lucrari defectuase.

De ce trebuie verificata periodic instalatia electrica?

 • Intreruperi constante ale energiei electrice care pot defecta intregul sistem.
 • Instalatiile electrice sunt uzate si nu mai corespund consumului actual. Multe dintre blocurile din Romania necesita o revizie serioasa.
 • Riscuri de electrocutare si incendii care va pun in pericol viata.
 • Prelungirea duratei de viata a instalatiei si intretinerea ei. Inlocuirea componentelor treptat, pentru a nu suprasolicita intregul sistem si nici portofelul.
 • Prevenirea supraincarcarii instalatiei si scurtcircuitarea prizelor.
 • Eliminarea unei eventuale pagube si costuri suplimentare necesare rezolvarii problemelor de ordin mai mare.

De ce sa angajezi electricieni autorizati?

 • Electricienii autorizati au dreptul sa presteze servicii de proiectare sau executie a instalatiilor electrice.
 • Autorizatiile de reinnoiesc periodic, ceea ce inseamna ca electricienii trebuie sa fie documentati cu standardele in vigoare.
 • Vei avea garantia securitatii casei si familiei tale, prin lucrari durabile.
 • Inlaturarea unor costuri suplimentare pentru defectiunile repetate si a inlocuirea instalatiei.
 • Interventiile electricienilor autorizati presupun folosirea unor echipamente de inalta calitate si oferirea unei garantii de raspundere civila.
 • Instalatia electrica va fi realizata in conditii optime si va avea o existenta mult mai indelungata.

Fii in siguranta cu Electro-Calin!

Recomandarea noastra de ANRE electricieni sunt echipa Electro-Calin. Cu o expertiza de peste 25 de ani si portofoliul de servicii complete sunt cea mai buna alegere pentru siguranta familiei tale.

Daca instalatia ta veche necesita o inlocuire sau ai nevoie de o verificare, Electro-Calin are servicii profesioniste, la preturi avantajoase. Acestia se vor ocupa de mentenanta instalatiei si de remedierea problemelor ce tin de lipsa tensiunii sau inlocuirea tablourilor electrice.

Contacteaza echipa Electro-Calin pentru calitate si siguranta oriunde in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.