Amazon Prime are peste 200 de milioane de abonati la nivel global

Amazon Prime a reusit sa depaseasca pragul de 200 de milioane de abonati la nivel global, ceea ce arata ca este foarte apreciat in intreaga lume.In luna ianuarie anul trecut, aceasta platforma avea un numar de 150 de milioane de membri. Compania Bezos nu face deseori anunturi de acest fel pentru ca, in general, membrii acesteia nu divulga numarul membrilor Prime pe tari sau regiuni. Insa depasirea pragului de 200 de milioane de abonati a fost un moment wow.

Previziunile arata ca Bezos ar putea deveni presedinte executiv al CEO in al treilea trimestru al acestui an. Acesta isi doreste sa se concentreze pe noi initiative, pentru ca vrea sa vina cu ceva nou si inedit in acest sector. El este un inventator foarte admirat si reuseste sa se fara remarcat prin inventivitate.

In a doua jumatate a lui 2018, in America, serviciul Amazon Prime a castigat 6 milioane de abonati noi si a ajuns rapid la 101 milioane abonati. Anul trecut, in aprilie, Amazon a depasit 100 de milioane de abonati in intreaga lume iar anul acesta in aprilie a reusit sa isi dubleze numarul.

Cercetarile facute in acest sens au aratat ca 62% dintre clientii Amazon americani au abonament la serviciul Prime. Procentul este mult mai mare, avand in vedere ca multi abonati isi impart abonamentul in cadrul locuintei, cu alti membri ai familiei. In Statele Unite, Amazon Prime este prezent in aproape 90% dintre gospodariile americane.

Amazon Prime era disponibil, si in continut video in aproximativ 200 de tari din toata lumea, inclusiv Romania. Avantajul Prime Video vizavi de Netflix este reprezentat de pret, pentru ca la Amazon sunt abonamente mai ieftine si reduceri promotionale.

Conturile noi pe Netflix beneficiaza de sapte zile de acces gratuit la seriale si filme, dupa care abonamentul va fi de 6 euro pe luna. Pentru a atrage un numar cat mai mare de abonati Amazon scade preţul abonamentului la 3 euro pe luna pentru primele sase luni.

Cele doua abonamente pot fi anulate in orice moment si reactivate cand doriti, ceea ce ofera flexibilitate in utilizare. Serviciul Amazon Prime Video are si continut regional, insa romanii au acces la doar o parte din libraria completa de filme si seriale din America. Serviciul poate fi accesat atat din browser cat si prin intermediul aplicatiilor pentru smartphone-uri, smarttv-uri si console de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.