Ai fost implicat intr-un accident auto?

Daca ai fost implicat intr-un accident auto si ai nevoie de constatarea daunelor pentru a putea inregistra un dosar RCA in Bucuresti sau Ilfov, dauneauto-bucuresti.ro este serviciul auto specializat pe daune si asigurari care iti poate oferi servicii complete si de calitate pentru remedierea daunelor suferite.

Centrul nostru auto dispune de echipamente moderne si de personal calificat pentru a putea rezolva orice problema intampinata cu masina ta. Ne concentram pe a oferi cele mai bune solutii pentru problemele tale si ne asiguram ca masina ta va fi reparata in cel mai scurt timp posibil si in mod profesionist.

Suntem parteneri cu marile companii de asigurari din domeniul RCA, printre care se numara Allianz, Generali, Groupama, Axeria, Hellas, Asirom, Omniasig, Grawe si Uniqa. Impreuna cu acesti parteneri, venim in ajutorul tau cu un pachet generos de servicii pentru solutionarea daunei, astfel incat sa iti fie cat mai usor sa gestionezi situatia si sa iti recuperezi rapid starea de normalitate.

De asemenea, iti oferim garantie pentru orice manopera efectuata in service-ul nostru, folosind piese originale sau omologate de catre producator, astfel incat sa ai incredere in serviciile noastre si sa te bucuri de o masina perfect functionala.

Deschidere dosar dauna auto prin decontare directa

Decontarea directa este o noua clauza ce poate fi achizitionata alaturi de polita RCA, care iti ofera optiunea de a te adresa propriului asigurator RCA pentru recuperarea prejudiciului in urma unui accident rutier. Astfel, asiguratorul tau va plati reparatiile masinii tale si va recupera ulterior suma platita de la asiguratorul soferului vinovat.

Aceasta optiune de decontare directa este valabila atat pentru accidentele solutionate prin constatare amiabila, cat si prin cele solutionate de Politia Rutiera. Daca indeplinesti conditiile pentru a beneficia de decontarea directa, echipa noastra de la dauneauto-bucuresti.ro te poate ajuta cu notificarea asiguratorului tau RCA cu privire la producerea accidentului, in termenul legal stabilit, astfel incat sa poti utiliza aceasta optiune.

Echipa noastra de la Centrul de constatari si reparatii daune auto iti sta la dispozitie pentru a te ajuta sa furnizezi asiguratorului tau documentele de constatare ale accidentului, precum si restul actelor necesare pentru instrumentarea dosarului de dauna.

Ne asiguram ca toate documentele sunt complete si corespund cu cerintele asiguratorului tau, astfel incat sa ai parte de un proces cat mai simplu si rapid. De asemenea, suntem pregatiti sa te ajutam cu orice informatie sau sfat de care ai nevoie in acest proces, pentru a-ti face experienta cat mai placuta si mai putin stresanta.

Serviciul de constatari daune auto

In cazul producerii unor daune auto, este important sa se avizeze acestea in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra de la dauneauto-bucuresti.ro poate ajuta sa economisesti timp pretios, prin deschiderea si intocmirea dosarului de dauna, precum si de intregul proces de constatare si reparatie a masinii avariate.

Mai mult decat atat, beneficiezi de asistenta gratuita si personalizata, necesara pentru intocmirea constatarii amiabile dar si de masina la schimb pe durata reparatiei.

De asemenea, inspectorii nostri de daune vor efectua constatarea direct in service-ul nostru, astfel incat sa te scuteasca de drumuri suplimentare

Masina la schimb pe durata reparatiei

Daca esti implicat intr-un accident rutier fara sa fii vinovat, dauneauto-bucuresti.ro iti ofera servicii complete pentru remedierea daunelor si te ajuta sa beneficiezi de o masina de schimb gratuit pe intreaga perioada de reparatie.

In acest fel, vei putea sa iti desfasori activitatile zilnice fara sa te ingrijorezi cu privire la lipsa masinii. In plus, daca nu poti sa te deplasezi cu masina avariata, dauneauto-bucuresti.ro iti ofera servicii de tractare cu platforma auto si ridicare din Bucuresti si Ilfov.

Centrul de constatari si reparatii daune auto iti ofera consultanta personalizata pentru a te ajuta sa intocmesti dosarul de dauna, sa constati daunele si sa efectuezi reparatiile necesare. De asemenea, vei beneficia de decontare directa, iar personalul calificat si echipamentele moderne vor asigura remedierea rapida si eficienta a daunelor.

In concluzie, dauneauto-bucuresti.ro iti ofera toate serviciile necesare pentru a face fata cu brio situatiei neplacute a unui accident auto, astfel incat sa poti reveni la activitatile tale obisnuite in cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.