Ai cel putin 3 motive sa alegi un proiect casa parter

Decizia de a-ti construi o casa intr-una din destinatiile favorite este o solutie extraordinara pentru intreaga ta familie.Casele construite dupa proiecte case parter au o atractie unica, care ar putea sa nu fie imediat evidenta in comparatie cu celelalte proiecte de case.Iata insa doar cateva motive pentru care diverse case parter iti pot face viata mai buna si mai placuta:

1.Acces rapid la spatiul exterior

Cu acces imediat la spatiul exterior, locuinta la parter este mai comoda atunci cand vrei sa petreci mult timp in aer liber si nici nu vrei sa cobori de fiecare data scarile de la etaj;

2.Satisfacerea nevoilor copiilor

Orice parinte cu copii mici si mari stie ca unul dintre cele mai grele lucruri cu care sa te obisnuiesti este sa te lupti cu scarile si frica mereu ca acestia sa nu cada pe ele.La fel se intampla si cu ridicarea si coborarea tuturor lucrurilor necesare de la un etaj la altul, mai ales daca se intampla sa uiti ceva sus.

3.Comoditate pentru cei varstnici

Merita sa luam in considerare avantajele unei intrari si iesiri mai usoare din casele noastre, mai ales ca urcarea scarilor poate deveni o problema atunci cand sunt persoane in etate prin preajma. Unul dintre avantajele unei case la parter este ca elimina scarile suplimentare si respective ofera o comoditate simtitoare;

Exista atat de multe motive practice pentru a locui la parter, iar cele mentionate mai sus sunt doar o parte din acestea.Poti opta pentru un proiect casa parter ergonomic, clasic, in care sa te simti acasa.

Bineinteles, daca ai nevoie de un spatiu generos sau daca pur si simplu iti doresti ca sa dispui de spatiu extra, te poti orienta si catre o casa la parter cu o suprafata de peste 150 mp.  Dar sunt si optiuni mai fiabile si mai economice, precum casele cu suprafata sub 100 mp.

Atunci cand apelezi la eproiectedecase.com, poti beneficia de proiectul casei gratuit, dar si de reduceri generoase atunci cand alegi sa-ti construiesti casa la cheie sau la rosu. Bineinteles, preturile disponibile pe site au caracter estimativ si acestea vor fi personalizate in functie de dorinte si solicitari. Constructiile propriu-zise pot fi efectuate doar pe raza municipiului Bucuresti si Ilfov, iar proiectele dispun de livrare oriunde pe teritoriul tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.