Afacerile mici au nevoie de un SEO local

Afacerile mici au nevoie de un SEO local pentru ca acestea sa atinga exact oamenii cei mai potriviti si anume persoanele care se afla intr-un anumit loc sau in apropierea locului respectiv. In ziua de azi oamenii petrec peste 15 ore pe saptamana pe telefoanele mobile, de aceea este cat se poate de important ca si afacerea voastra sa fie optimizata in asa fel incat sa poata atinge doar persoanele pe care le aveti in vedere. 

In ultimii ani utilizarea telefoanelor mobile a depasit cu mult utilizarea unui PC, acesta fiind un factor principal in ceea ce priveste dezvoltarea afacerilor din online. Multi utilizatori cauta informatii din zona din care apartin, de aceea trebuie sa aveti acest aspect in vedere atunci cand va construiti un website.

Multi utilizatori fac o achizitie imediat ce si-au gasit produsul potrivit, mai ales daca comanda se plaseaza in zona locala din care fac parte. Un astfel de lucru inspira si o incredere sporita a consumatorului ce duce in final si la o satisfacere rapida a nevoilor acestui consumator.

Website-ul vostru ar trebui asadar sa fie in primul rand unul mobile responsive si in acelasi timp sa fie si optimizat pentru zona geografica reprezentativa din punct de vedere SEO. In acest fel, nu va pierde din trafic si isi va imbunatati si aspecte importante din punct de vedere SEO. Veti vedea ca se va putea genera in acelasi timp si un trafic mult mai mare, iar clientii care vor apela la serviciile pe care le puneti la dispozitia lor vor fi din ce in ce mai numerosi.

Prezentati asadar pe site si detalii cu privire la ceea ce clientii respectivi pot achizitiona pentreu ca aceste detalii reusesc sa mareasca destul de mult dorinta clientului de a cumpara un anumit serviciu sau produs.Datele de contact trebuie actualizate pentru ca clientul sa ajunga in cel mai scurt timp la voi si sa va stea la dispozitie.

Acest lucru va insemna ca in spatele companiei sta si o persoana reala, lucru care va fi unul pe placul clientului, acesta fiind multumit de acest lucru. Asigurati-va ca informatiile de contact de pe o pagina sunt asadar scrise corect, lucru care ajuta si din punctul de vedere al optimizarii Google. Veti avea parte de o crestere a traficului din fiecare locatie in parte. 

Un alt lucru care ar trebui sa va intereseze il reprezinta review-urile clientilor. Consumatorii cauta asadar informatii despre companie, motiv pentru care este indicat sa apara si review-uri ale clientilor. Puteti obtine chiar si review-uri locale, acestea fiind chiar mai importante petru afacerea voastra. Mai puteti si crea un blog cu informatii din zona pe care o reprezentati.

Daca afacerea voastra online nu detine un blog, este un moment foarte potrivit sa porniti un astfel de blog. Pe un blog veti putea prezenta informatiile cele mai bune, aceste informatii fiind foarte importante pentru consumatori. Veti vedea ca in acest fel va veti putea creste semnificativ procentul de potentiali consumatori, iar afacerea voastra va reusi sa creasca din ce in ce mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.