Adu un aer proaspat scarilor interioare prin placarea lor cu lemn

Locuiesti in casa parinteasca ramasa mostenire si simti ca ai nevoie sa aduci un aer proaspat in amenajarea acestei case? Ai cumparat o casa pentru familia ta si simti ca nu te reprezinta in totalitate din perspectiva amenajarilor interioare? In cazul in care vorbim despre o casa cu mai mult de un nivel si care implica scari interioare din beton sau din metal poti aduce un aer proaspat in respectiva casa prin placarea acestor scari cu lemn.

Nu trebuie sa cauti personal materialele necesare pentru placarea scarilor interioare cu lemn. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti o firma specializata in servicii de placare scari interioare cu lemn. Si ulterior sa te bucuri de noul aspect si  de confortul acestor scari placate cu lemn.

Cum se deruleaza placarea scarilor interioare cu lemn?

Atunci cand vorbim despre placare scari interioare cu lemn ne referim la aplicarea unor placi realizate din diferite esente de lemn peste treptele si contratreptele din metal sau din beton ale scarilor interioare. Daca in cazul metalului lucrurile pot fi mai simple, in cazul betonului este nevoie de mai multa atentie pentru ca o astfel de lucrare sa fie durabila si de calitate.

Cu alte cuvinte, prima etapa in placarea scarilor interioare este verificarea starii scarilor interioare care urmeaza a fi acoperite cu lemn. Scarile din beton pot avea diferite denivelari sau diferite grade de umiditate. Pentru a nu afecta lucrarea de placare cu lemn este nevoie ca umiditatea sa nu depaseasca mai mult de 2%.

Referitor la eventualele denivelari, acestea trebuie retusate si indreptate prin turnarea unei sape de beton. In cazul in care umiditatea este prea mare sau denivelarile nu sunt rezolvate exista riscul de deformare, de curbare sau chiar de desprindere a placilor din lemn aplicate peste scarile din beton.

Pentru lipirea placilor din lemn se apeleaza la spuma poliuretan. Pentru a preveni deformarea placilor se folosesc mai apoi suruburi pentru fixarea acestor placi de lemn. Acestea sunt operatiunile derulate atunci cand apelezi la placare scari interioare cu lemn.

Calitate si profesionalism in placare scari interioare

Daca te-ai decis ca placarea scarilor interioare cu lemn este cea mai buna alegere pentru a aduce un aer proaspat in casa ta, atunci trebuie sa stii ca poti gasi o firma profesionista cu experienta in astfel de lucrari. In doar cateva zile o echipa de profesionisti in placare scari interioare cu lemn va reusi sa finalizeze cu succes lucrarea respectiva si sa te poti bucura de confortul si eleganta oferite de noile scari interioare.

O astfel de firma specializata in placarea scarilor interioare este Stil Compact Design. Aceasta firma activeaza de mai bine de 10 ani pe piata scarilor interioare din lemn si a serviciilor de placare scari interioare cu lemn.

In toti acesti ani echipa de profesionisti a acumulat suficienta experienta pentru a livra intotdeauna cea mai buna calitate atat in privinta materialelor, cat si in privinta manoperei. Pentru informatii complete cu privire la serviciile celor de la Stil Compact Design acceseaza scaralemn.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.