Acum poti sa te bucuri din nou de zambetul tau cu tratamentul stomatologic ‚dinti intr-o zi’

0
364

Un zambet perfect, sanatos, inseamna in primul rand foarte multa incredere in propria persoana. Orice problema la nivelul danturii poate duce la o scadere a stimei de sine, insa dincolo de partea psihologica a pierderii unui dinte exista si probleme precum cele de masticatie. Din fericire societatea moderna poate sa rezolve aceste probleme dentare cu ajutorul implanturilor dentare, iar in ultimii ani progresele in domeniul tratamentelor dentare propun pacientilor o rezolvare chiar foarte rapida in cazul dintilor lipsa, si anume tratamentul stomatologic ‚dinti intr-o zi’.

Acest tratament stomatologic face referire la un implant dentar rapid, care scurteaza foarte mult timpul unui implant dentar clasic si care reduce la o singura zi vizita in cabinetul stomatologic pentru implantarea unui dinte artificial care sa ia locul dintilor naturali care au fost pierduti intre timp.

Caracteristicile unui implant dentar rapid

Asa cum ii spune si numele, implantul dentar rapid se desfasoara intr-un timp record si ofera aceleasi beneficii din punct de vedere estetic si practic precum implantul dentar clasic. Daca un implant dentar clasic presupune undeva intre 4 si 6 luni de zile pana la momentul in care coroana dentara era atasata, tratamentul stomatologic dinti intr-o zi Alexandria reduce acest interval la o singura vizita intr-un cabinet stomatologic.

Altfel spus vorbim despre implantul dentar complet realizat intr-o singura zi, prin montarea coroanei dentare in urma implantului in aceeasi zi.Fiecare pacient care opteaza pentru acest tip de implant dentar rapid se va bucura din nou de o dantura completa si perfecta, iar acest lucru intr-un timp extrem de scurt.

Avantajele tratamentului stomatologic dinti intr-o zi

Pacientii care isi doresc sa rezolve problema unui dinte lipsa sau a mai multor dinti lipsa si care aleg sa apeleze la tratamentul stomatologic dinti intr-o zi Alexandria se vor bucura de mai multe avantaje. In primul rand ne referim la avantajul de a reduce la o singura vizita la medicul stomatolog numeroasele interventii care ar fi fost necesare in cazul implantului dentar clasic. Acest lucru inseamna o economie importanta de timp.

Insa cel mai important avantaj al implantului dentar se refera la reducerea disconfortului si a durerilor asociate cu numeroasele operatiuni care sunt necesare in cadrul implantului dentar clasic. Cu alte cuvinte atunci cand optezi pentru un implant dentar rapid, extractiile multiple, introducerea oaselor aditionale unde este cazul, introducerea implanturilor si amplasarea coroanelor dentare, sunt operatiuni desfasurate intr-o singura zi. De asemenea orice pacient care beneficiaza de acest tratament stomatologic rapid isi va recapata increderea in zambetul sau si va rezolva orice problema de masticatie cauzata de lipsa unui dinte.

Implant dentar rapid acum si in Alexandria!

Progresul in domeniul tratamentelor stomatologice se face remarcat in cele mai multe orase si din tara noastra, iar acum orice pacient poate beneficia de tratamentul dinti intr-o zi si in orasul Alexandria. Astfel, indiferent daca ai nevoie de o intreaga punte dentara sau daca ai deja un implant dentar, poti beneficia de serviciile unor medici stomatologi specializat in tratamentul dinti intr-o zi Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.