Acum poti apela la o echipa de mecanici specializata in reparatii cutii automate

Soferii care au de ales intre un autoturism pe cutie manuala de viteze si unul pe cutie automata sunt tentati de avantajele cutiei automate,dar in acelasi timp sunt tematori cu privire la eventualele defectiuni la cutia de viteze si la costurile cu reparatiile. Daca in urma cu ceva timp era destul de dificil sa gasesti un service auto care sa iti poata oferi servicii complete in reparatii cutii automate,acum acest lucru este posibil prin serviciile prestate de cei de la firma SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti.

Atuurile cutiilor automate de viteze

Referitor la avantajele de care se poate bucura un sofer care opteaza pentru un autoturism pe cutie automata de viteze trebuie subliniat faptul ca acestea sunt destul de numeroase. Putem incepe prin a sublinia fiabilitatea foarte mare a unui astfel de autoturism, acest lucru insemnand o investitie pe termen lung intr-un autoturism. Pe langa fiabilitate vorbim si despre confortul soferului atunci cand acesta este la volanul masinii.

Prin lipsa pedalei de ambreiaj si prin faptul ca soferul poate avea ambele maini pe volanul masinii, fiecare sofer se bucura de o mai mare libertate de miscare atunci cand este la volanul unui autoturism pe cutie automata. Lipsa pedalei de ambreiaj aduce si costuri mai mici pentru soferi prin faptul ca de foarte multe ori ambreiajul este cel mai adesea deteriorat de utilizarea frecventa mai ales in conditiile traficului din tara noastra.

Alege cu incredere autoturisme pe cutie automata de viteze

Chiar daca ai o retinere atunci cand vine vorba despre alegerea unui autoturism pe cutie automata de viteze prin prisma costurilor cu reparatii cutii automate, trebuie spus ca poti alege cu incredere sa investesti intr-un astfel de autoturism, chiar si unul rulat. Acest lucru se datoreaza faptului ca poti alege sa verifici cutia de viteze automata a autoturismului pe care urmeaza sa il achizitionezi intr-un service auto specializat si te poti asigura ca totul functioneaza in parametrii optimi.

De asemenea, poti apela la service auto specializat si pentru revizia periodica a cutiei de viteze astfel incat sa eviti eventuale probleme complexe care necesita reparatii cutii automate scumpe si care sa te tina cu masina in service pentru mult timp. In momentul in care stii unde sa te adresezi pentru verificarea cutiei de viteze automate sau pentru reparatii la cutia automata, atunci poti avea linistea necesara pentru a opta pentru un astfel de autoturism.

Rapiditate si seriozitate in reparatii cutii automate

Automatic Gearbox este cea mai oportuna alegere pentru soferii autoturismelor pe cutie automata de viteze.Daca ai nevoie de servicii de diagnoza, la acest service auto vei putea beneficia gratuit de astfel de servicii. Mai mult, nu este nevoie nici de o programare pentru diagnosticul cutiei de viteze.

Cu alte cuvinte in foarte scurt timp vei stii exact daca este vreo problema si care este problema respectiva.Ulterior mecanicii vor rezolva eventuala defectiune, durata fiind de cel mult 2-3 zile. Intreaga echipa de mecanici este autorizata RAR si ofera servicii complete in reparatii cutii automate, servicii pe care le poti gasi accesand www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.