8 Motive pentru care cei mici ar trebui sa urmeze cursuri germana copii

Fara indoiala, exista o multime de avantaje ale invatarii unei limbi straine in lumea globalizata de astazi.De fapt, fara a cunoaste o limba straina, este destul de dificil sa ne descurcam in jungla moderna.Vorbim aici despre posibilitatea pe care o a doua limba straine ne-o ofera in sensul de a avea interactiuni interculturale mai usoare, mai multe optiuni de cariera, imbunatatirea generala a personalitatii si experienta usoara de calatorie. Iar acestea sunt cateva dintre avantajele practice.

Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai daca procesul de invatare a fost eficient si semnificativ. Prin urmare, invatarea eficienta a unei limbi straine depinde de metoda de predare si de asimilare. Desigur, cand parintii se gandesc la introducerea celor mici in lumea unei limbi straine noi, prima care le vine in minte este limba engleza.

Si au dreptate, fara aceasta limba de circulatie internationala este foarte greu sa te descurci in lume. Insa, mai exista si alte limbi straine care vor oferi un avantaj, mai ales pe termen lung, celor care le studiaza.De exemplu, parinti ar trebui sa ii indrume pe cei mici catre cursuri germana copii.Exista limbi, precum germana, care, asa cum spuneam, aduc mai multe avantaje.

Este extraordinar sa ai scris in CV ca vorbesti fluent limba engleza, insa cand un angajator vede si o limba dificila trecuta acolo, precum germana, parca sansele de angajare sunt mult mai mari. Unde poti sa iti aduci copilul la cursuri de germana, dar si la alte cursuri de limbi străine? ILSC erste propunerea noastra pentru tine. ILSC este o organizatie sub denumirea completa de International Learning and Skills Council.

Activeaza de foarte multi ani in Bucuresti si grupe intregi de cursanti sunt marturie a rezultatelor extraordinare pe care acestia le-au obtinut. Profesorii sunt foarte bine pregatiti si dedicati si metodele de predare sunt moderne si eficiente. Mai jos este o scurta descriere a modului in care limba germana ofera numai avantaje celor care o studiaza si asupra modului in care se desfasoara orele. In plus, vei afla motivele pentru care copiii ar trebui sa studieze germana la ILSC.

1.Cu ajtorul unei limbi straine, precum limba germana, copiii vor reusi sa isi rezolve mai usor problemele. In general, orele de limba germana cuprind exercitii bazate pe simulare si activitati de grup in care copiii joaca roluri diferite si sunt pusi in situatii in care trebuie sa isi foloseasca abilitatile de rezolvare a problemelor. De exemplu, daca un prieten i-a imprumutat laptopul si nu il returneaza, cum se va comporta cel mic? Ce va spune? Dupa dobandirea unui vocabular de baza, cei mici vor fi incurajati sa comunice si sa vorbeasca in limba germana.

2.Vor avea un vocabular mult mai bun in limba germana datorita metodei de predare, diferit fata de orele normale dintr-o scoala. Asta pentru ca profesorii ILSC dedica o perioada considerabila de timp limbii germane vorbite.Multi elevi, in special la scoala, simt o anumita neliniste atunci cand vine vorba de a vorbi germana.Cu profesorii de la ILSC, ei invata sa comunice liber in germana si fara sa se teama. Sunt incurajati sa se exprime fara frustrari si frica ca vor da un raspuns gresit. Corectarea se va face constructiv, fara teama de nota 4 in catalog.

3.Abilitatile de ascultare vor fi imbunatatite.Muzicianul american, Franz Lero, a spus: „Daca nu asculti, nu vei invata niciodata”.Orice comunicare nu poate avea succes daca nu invatam sa ascultam. Datorita profesorilor de la ILSC,copilul tau va avea parte de o practica ampla de a asculta textele in limba germana.Astfel, va putea sa comunice si sa inteleaga mult mai usor tot ce se vorbeste in limba lui Goethe.

4.Vocabularul va fi mult mai bogat mai mare. Stiai ca si in engleza exista cuvinte de origine germana? De exemplu, cei care au studiat engleza cunosc cuvantul “kindergarden” provinde din cuvantul german “kindergarten”. Ei bine, daca nu cunosti aceste lucruri, atunci copiii tai iti vor putea spune astfel de lucruri interesante odata ce vor incepe sa invete limba germana. De obicei nu suntem constienti de cuvintele pe care le folosim in viata de zi cu zi si tindem sa compartimentam limbile.

Le folosim pentru a defini ce este al nostru si ce nu este al nostru. Dar daca incepem sa privim limba germana ca o alta limba care contribuie la intelegerea noastra asupra lumii, atunci in mod automat, invatand limba germana, vocabularul limbii noastre devine mai mare.

5.Memoria va fi imbunatatita. O parte vitala a metodei de predare a scolii ILSC este transmiterea strategiilor de invatare. Daca copilul invata sa aplice strategii de invatare pentru a invata limba germana, atunci nu numai ca memorarea devine ceva extrem de simplu, ci si el va putea aplica aceste strategii in memorarea mai buna a regulilor si a faptelor din alte subiecte si alte situatii, fie din viata de zi cu zi, fie de la scoala.

6.Cel mic va avea mai multe sanse de a studia in Germania. Universitatile germane sunt renumite pentru cursurile lor de inginerie si medicina. Cunoasterea limbii germane este o conditie prealabila pentru toate aceste universitati.

7.Imbunatatirea constientizarii unei alte culturi. Integrarea invatarii limbii germane este transmiterea unei intelegeri a culturii si stilului de viata al nemtilor. In acest fel, copilul tau va invata sa respecte diversitatea intr-un stadiu incipient si astfel sa inteleaga semnificatia tolerantei.

8.Personalitate celui mic va fi dezvoltata. Ca urmare a abordarii holistice de predare a limbii germane de catre ILSC, copilul tau isi poate imbunatati abilitatile sociale si personalitatea generala.Asadar, pe langa invatarea unei limbi straine, copilul tau va capata si unele abilitati ce-i vor fi utile in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.