5 sfaturi pentru pariorii incepatori: Ce trebuie sa stii?

Cei care isi doresc sa parieze pe sporturile lor preferate, o pot face astazi mult mai simplu, comparativ cu acum 15-20 de ani. Motivul de la baza acestei simplificari a intregului proces de pariere se bazeaza pe tehnologie, adica pe un boom al variantelor de pariere online, adaptate la orice tip de terminal: smartphone, tableta, PC, laptop etc. De toata aceasta “digitalizare” ce graviteaza in jurul pariurilor sportive, nu se bucura doar vechii pariori, ci si cei care se afla in fata primului lor bilet. Acestora le-am pregatit un set de sfaturi, astfel incat intreaga experienta de pariere online sa le ofere pe deplin distractia pe care o cauta: 

Cele mai bune sfaturi pentru pariorii incepatori: #1

Fii disciplinat de fiecare data cand pariezi. Aceasta calitate incepe sa prinda contur odata cu realizarea primului tau bilet. Suma de bani pe care vrei sa o plasezi pe o anumita miza  nu trebuie sa iti afecteze bugetul personal, ci trebuie sa reprezinte un procent nesemnificativ din cuantumul castigurilor tale. Nu trebuie sa depasesti niciodata pragul maxim de bani pe care l-ai luat in calcul, chiar și atunci cand biletul la pariuri pe care l-ai realizat nu a fost castigator. Respectarea bugetului prestabilit determina un control foarte bun al propriei balante financiare. 

Cele mai bune sfaturi pentru pariorii incepatori: #2

Pariaza de fiecare data pe evenimente din sport despre ai o anumita expertiza! Inainte de a hotari sa pui un meci pe biletul din ziua respectiva, cunoaste detalii despre: echipa sau sportiv, cota din dreptul evenimentului respectiv, competitia in care acel meci se joaca etc De asemenea, cu doar cateva click-uri, ai acces rapid la statistici privind ultimele performante ale unor echipe / sportivi. Este important sa intelegi faptul ca rezultatele anterioare favorabile nu reflectă rezultatul final al unui eveniment sportiv din prezent. 

Cele mai bune sfaturi pentru pariorii incepatori: #3

Nu le oferi bani “bunilor samariteni”, adica acelor persoane care care sunt dispuse să iti ofere un “pont” pe un eveniment sportiv, contra unei sume de bani. Exact asa cum precizam si putin mai sus, soarta oricarui eveniment sportiv nu poate fi decisa, decât dupa ce arbitrul a fluierat finalul meciului. Chiar daca pot fi cat se poate de tentante propunerilor unora de imbogatire rapida, pornind de la plasarea anumitor mize pe unele pariuri din fotbal, sau din orice alt sport pe care il urmaresti cu pasiune, nu juca niciodata cu gandul de a te imbogati. Rămâi fidel bugetului tau initial, pe care sa il gestionezi mereu cu responsabilitate, cunoscand in prealabil suficiente informații despre evenimentele sportive respective. 

Cele mai bune sfaturi pentru pariorii incepatori: #4

Pariurile sportive nu trebuie sa ocupe clasamentul prioritatilor tale zilnice.  Evita sa fii conectat 24/7 la o activitate careia nu ii poti asocia un venit sigur si construieste un set de obiective, construite in jurul bunastarii tale si a celor dragi. Responsabilitatile de la la locul de munca, precum si cele pe care le ai in cadrul familiei, trebuie sa reprezinte adevaratele tale preocupari. Pastreaza mereu vie in minte ideea ca pariurile online pe sporturi trebuie sa ramana un hobby, nicidecum o activitate centrala a vietii tale. 

Cele mai bune sfaturi pentru pariorii incepatori: #5

Priveste pariurile ca pe o alternativa inedita de petrecere a timpului liber. Aceasta ultima recomandare isi propune să sintetizeze absolut tot ce am discutat in randurile de mai sus, cu privire la perceptia corecta a unui parior incepator asupra acestei activitati. Asadar, nu asocia pariurile sportive cu o sursa sigura de venit si nu privi activitatea de pariere ca pe o alternativa pentru jobul tau din acest moment. 

Lucreaza inca de la primele bilete la o atitudine sanatoasa fata de pariuri si trateaza cu multa maturitate rezultatele meciurilor pe care ai mizat, fie ca ai castigat, fie ca ai pierdut! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.