5 lucruri de care trebuie sa tii cont ca incepator in Airsoft

In Airsoft nu poti participa daca nu te pui la punct cu toate lucrurile de care trebuie sa tii cont. Este un joc complex, la care iau parte multe persoane, asa ca trebuie sa fii bine pregatit pentru a intelege cu adevarat cum se joaca. Iata ce trebuie sa ai in vedere:

1. Trebuie sa cunosti legea.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii inainte de a merge pe un teren de Airsoft Bucuresti, este cunoasterea legii. Sunt cateva elemente importante de la care nu te poti abate. Conform legii, replicite de arme airsoft sunt destinate agrementului si tirului sportiv. Astfel, acestea nu se pot folosi decat in spatii delimitate care nu sunt accesibile si pentru public.

Asadar, nu poti umbla cu o replica de arma pe strada, sau nu o poti folosi pe strada. Aceasta se transporta in conditii speciale si fara sa fie dotata cu munitie, pentru a nu reprezenta un pericol pentru cei din jur.

2. Propuneti bugete realiste

Daca ai fost de cateva ori la airsoft si ti s-a parut interesant, atunci trebuie sa ai in vedere un buget realist. Asta inseamna ca aloci fonduri in functie de cat de important e acest joc pentru tine. Desi la prima vedere nu e un sport scump, daca ajungi la un nivel profesionist, va trebui sa aloci multe fonduri.

Principalele cheltuieli sunt pe munitie, replici de arme si echipament.E necesar sa ai un echipament standard, dar pentru siguranta ta foloseste ochelari de protectie de cea mai buna calitate, bocanci militari speciali pentru terenul denivelate si costum adecvat acestui sport.

3. Cumpara replici de arme doar din magazine autorizate

Niciodata nu cumpara replici de arme de la persoane neautorizate deoarece e posibil sa nu fie construite corect, fapt ce poate duce la posibile incidente, sau sa nu functioneze.E bine sa cumperi arme airsoft doar daca stii cum functioneaza si daca sunt potrivite stilului tau de joc. Chiar si cand cumperi replici second hand, mare grija la anunturi. Un pasionat de airsoft va stii mereu cum sa compuna textul de vanzare, fata de unul care doar vrea sa scape de replica.

4. Verifica limitele de viteza a bilei

Fiecare replica de arma pentru airsoft are o anumita viteza de lansare a bilei de plastic. Este foarte important sa vezi care sunt limitele de viteza ale terenurilor pe care urmeaza sa te joci. De regula, in spatiile interioare nu se pot folosi anumite replici de arme care au viteze de peste 150 m/s de lansare a bilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.