3 criterii de care sa tii cont daca vrei sa cumperi un microfon spion

Echipamentele si dispozitivele de spionaj se adreseaz, in special, detectivilor si persoanelor care activeaza in domenii care presupun desfasurarea unor astfel de actiuni. Dar in ultima perioada, acestea au devenit accesibile publicului larg, astfel ca oricine doreste poate cumpara un dispozitiv spion de urmarire sau de ascultare.

Motivele pentru care oamenii pot decide sa cumpere un microfon spion, de exemplu, sunt destul de multe si de variate, de la simpla distractie si curiozitate, pana la dorinta de a descoperi daca au motive sa se indoiasca de sinceritatea unei persoane dragi sau chiar pentru a afla informatii secrete, confidentiale ori pe care detinatorul acestora nu doreste sa le faca publice.

Astfel de dispozitive de spionaj sunt, de obicei, de mici dimensiuni si se gasesc preinstalate in obiecte obisnuite, care se gasesc in orice locuinta sau chiar in masina. Un microfon spion integrat intr-o priza, intr-un bec, incarcator, odorizant de camera sau chiar intr-un mouse va fi foarte dificil de descoperit, numai daca se folosesc dispozitive speciale de detectare camere si microfoane spion.

De aceea, in momentul in care s-au decis sa cumpere si sa foloseasca un astfel de microfon spion, indiferent de motivul, lor, oamenii ar trebui sa tina cont de o serie criterii cum ar fi:

Tehnologia

Decizia de a folosi un dispozitiv spion se bazeaza si pe tehnologia moderna si de ultima generatie pe care astfel de echipamente o detin, contribuind astfel la desfasurarea urmaririi in conditii eficiente. Astfel că microfoanele spion sunt unele dintre cele mai eficiente astfel de dispozitive.

Acest lucru se datoreaza atat dimensiunilor mici, care permit instalarea lor oriunde, in casa, la birou sau chiar in masina. In plus, acestea sunt dotate cu cartela GSM, astfel ca activarea se poate face foarte simplu, prin apelarea acestora, moment in care se poate incepe ascultarea discutiilor/ persoanelor vizate.

Parametrii de functionare

Un alt aspect de care trebuie sa se tina cont si care este foarte important, este cel legat de raza de actiune a microfonului spion care se doreste a fi achizitionat.

In general, autonomia unui astfel de microfon este de 10 metri, ceea ce inseamna ca cel care doreste sa asculte o anumita discutie trebuie sa se afle la o distanta destul de mica de persoanele vizate. Totusi, exista posibilitatea sa se mareasca raza de actiune a acestora cu pana la 100 de metri, daca acestea sunt dotate si cu o antena de amplificare.

Acumulatorul

Un aspect care nu ar trebui omis este acumulatorul microfonului spion. In functie de cat de mult timp se doreste a fi folosit acesta, pe piata exista o varietate de tipuri si modele. In cazul folosirii unui timp mai indelungat, un astfel de microfon trebuie sa aiba un acumulator cu autonomie de aproximativ 60 de minute de convorbire.

Acesta este unul dintre cele mai eficiente, deoarece un astfel de dispozitiv nu functioneaza continuu, ci numai cand sunt activate. In plus, pentru incarcarea completa a acestuia este necesara o perioada de 24 de ore.

Prin urmare, pentru a beneficia la maximum de avantajele unui gadget spion, oamenii trebuie sa fie foarte atenti in momentul alegerii acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.